Eigen productie

    

Met de komst van een eigen printerlijn kunnen we de mooiste prints maken op vinyl, hierbij zijn wij niet afhankelijk van eventuele oplages of formaten. Van klein tot groot, er is heel veel mogelijk, u wilt keuringsstickers en full color belettering? Maar ook gereedschapstickers om uw bedrijf herkenbaar te maken. Borden bij de ingang niet te vergeten. Informatieborden in het algemeen. alles met overlay (laminaat) om er nog langer plezier van te hebben. Krasbestendig en kleurecht.

 

Ook voor snijfolie kunt u bij ons terecht, nagenoeg alle kleuren hebben we op voorraad.

 

 

 

 

We printen ook op Flex, een materiaal welke geschikt is om op kleding te drukken (persen), hierdoor is het mogelijk om full-color prints te maken op (sport)kleding.

Daarnaast snijden we ook de 'gewone' flex voor op kleding.

Deze folie is in verschillende kleuren leverbaar.

 

 

Reclameframes leveren we uit voorraad, wij hebben alle onderdelen liggen en kunnen zo compleet leveren inclusief alle (hulp)stukken.

Verder, maar eigenlijk vanzelfsprekend, alle plaatmaterialen, bedrukt of onbedrukt, van verkeersborden tot veldborden, van gevelbeplating tot naambordjes.

Dit kan recht-toe-recht-aan of contour gefreesd, in elke dikte u wenst, gemonteerd vlak op de wand of door middel van afstandhouders, zuignappen etc.

Ook leveren wij lichtbakken, deze worden geleverd (en gemonteerd) volgens de laatste normen en met de nieuwste LED techniek, alle lichtplaten maken wij zelf met translucente folie.