loader image
w

Persoonlijk

Wij zijn van veel markten thuis. U hoeft dus maar één keer een afspraak te maken met ons en wij nemen u alles uit handen. Wel zo makkelijk. Omdat we graag in een persoonlijk gesprek toelichten wat we allemaal voor u kunnen betekenen, houden we het hier kort & bondig. Onze diensten lopen uiteen van ontwerp tot montage. Kortom, één aanspreekpunt voor alle producten!

Producten en diensten

Van logo ontwikkeling tot autobelettering, van vlaggen tot drukwerk. Te veel om hier weer te geven, we hebben inmiddels een mooi portfolio opgebouwd op onze instagram pagina, neem daar ook eens een kijkje.

Rechtenvrije bestanden

Wij geloven in het maken van rechtenvrije bestanden voor onze klanten.
Dus u kiest zelf wat u met deze bestanden doet, zo simpel blijft het.
Bij ontwerp krijgt u de originele bestanden meegezonden.

Logo

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (je klanten) moet aanspreken.

i

Huisstijl

Wanneer u niet wilt achterblijven op de concurrentie, dan kan uw bedrijf niet langer zonder een krachtige huisstijl. Een huisstijl heeft alles te maken met het creëren van vertrouwen bij uw doelgroep.

Drukwerk

In de eerste instantie wordt er vaak gedacht aan visitekaartjes, flyers en posters. maar wij bedenken en ontwerpen ook verpakkingen, etiketten of zelfs bedrukte tape.

Voor wie wij werken

(logo’s zijn klikbaar)

WhatsApp chat